LES CASETES DEL CONGOST VILATGE RESORT BARCELONA RESORT BARCELONA


Natura, tradició, qualitat i tranquil·litat al vostre abast Natura, tradició, qualitat i tranquil·litat al vostre abast

Un petit paradís dins de la Reserva de la Biosfera

del Parc Natural del Montseny

Benvinguts! Les Casetes del Congost

El vilatge vell de Les Casetes del Congost és un entorn i vilatge històric únic on es respira tranquil.litat i natura al 100% on podreu gaudir-ne d´un petit paradís, dins de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny.
VilatgesCatalonia.SITE us ofereix dos habitatges d´ús turístic (HUTB). Les masies
Ca La Rosa (antiga Cal Músich del Congost) i Can Pere Moliner, són dues edificacions catalogades, Patrimoni del mil·lenari municipi de Tagamanent i de l´històric País del Principat de Catalunya, dels segles XVI-XVII (documentades el 1682 i 1688), restaurades molt acuradament amb totes les comoditats de casa vostra. Oferim una capacitat de 8+5 =13 persones., amb la possibilitat d’ampliar-la fins a 17.

Allotjaments i paisatge

El vilatge vell de Les Casetes del Congost és un entorn únic on es respira tranquil.litat i natura al 100% on podreu gaudir d´un petit paradís. Aquí trobareu dos allotjaments. Ca La Rosa i Can Pere Moliner, totes dues edificacions del segle XVII restaurades acuradament i amb totes les comoditats de casa vostra.

El concepte Les Casetes del Congost Vilatge Resort Barcelona és un equilibri entre la natura, la història i les comoditats modernes, una manera diferent de fer turisme en espais oberts i integrats en edificacions dels segles XVI-XVII i una vila moderna de luxe del segle XX.

Aquests habitatges són indicats per aquelles persones que volen ésser al costat de la gran ciutat (estem a 35Qm de la capital catalana «Barcelona»), i així poder fer excursions per l´entorn immediat o escapades a la Costa Brava, Costa de Barcelona o bé a l´alta muntanya, estem a un lloc estratègic, al bell mig de Catalunya, ben comunicats per la C-17, C-25 i AP-7. Una excursió obligada és la del Turó de Tagamanent on gaudireu d´una panoràmica única de tota la plana del Vallès i Osona i la visita als Pous de Glaç més ben conservats d´Europa al veïnatge d´Avencó, també a Tagamanent. A la comarca n´hi han un munt d´esdeveniments assenyalats com les curses de motos o automòbils al Circuit de Catalunya, curses de muntanya i esdeveniments culturals tot l´any.